Sassenheim – Woensdag 26 oktober jl. heeft de heer De Bruijn, directeur van Forensisch Centrum Teylingereind, een cheque van € 1.700,- overhandigd aan Stichting Zwerfjongeren Nederland. Dit bedrag is opgehaald tijdens een Fancy Fair in Teylingereind, waarbij jongeren zelfgemaakte spullen verkochten en een inzamelingsactie hielden.


foto: v.l.n.r. Tasso van SZN, Stephanie schrijfster vh boek ‘Pappie’s kleine meid slaapt op straat’  en ervaringsdeskundige, de heer De Bruijn.

Vrijdag 30 september jl. vond de Fancy Fair plaats in Teylingereind in samenwerking met interne school De Burcht. Jongeren die in Teylingereind verbleven, verkochten spullen die zij op school hebben gemaakt, zoals gevulde koeken, sleutelhangers en spaarpotten. Ook was er een Bingo, draaide er in de ‘bioscoop’ een film van de jongeren en konden bezoekers jongeren sponsoren die zo vaak mogelijk een bal hoog hielden.

Genodigden voor deze markt waren familieleden van de jongeren, medewerkers en vrijwilligers. De opbrengst aan het einde van de dag was € 850,-. Dit bedrag hebben Teylingereind en De Burcht verdubbeld.

Forensisch Centrum Teylingereind
Forensisch Centrum Teylingereind is een particuliere, gesloten justitiële jeugdinrichting voor jongens. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.teylingereind.nl.

Ook een actie voor zwerfjongeren organiseren? Kijk op onze steun-pagina wat u kunt doen. Meteen informatie opvragen kan via 020 4940515 / info@zwerfjongeren.nl