SZN draait met hulp van fondsen, donaties en subsidies. Wij zijn blij met deze steun. Hiermee kunnen wij ons inzetten voor acties die jongerendakloosheid voorkomen en alle 12.600 dak- en thuisloze jongeren in Nederland helpen naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan met een eigen thuis, voldoende inkomen en toekomstperspectief.

U kunt een donatie ook overmaken op rekening IBAN NL88INGB0004500400 t.n.v. Stichting Zwerfjongeren Nederland, Amsterdam.
Doneren? Klik hier

Wat doen we met uw donatie?

Elke euro van uw donatie komt ten goede aan ons doel: de situatie van dak- en thuisloze jongeren verbeteren en jongerendakloosheid voorkomen. Wij besteden uw donatie aan concrete projecten waar we op dat moment aan werken. In ons financieel jaarverslag kunt u zien waar we afgelopen jaar aan hebben gewerkt. Onze ambities voor de komende jaren vindt u hier.
Wilt u meer informatie? Heeft u andere vragen? Neem contact met ons op: info@zwerfjongeren.nl.

Geef verstandig

SZN heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). SZN is hierdoor vrijgesteld van erf- en schenkbelasting, en het levert donateurs belastingvoordeel op; zij kunnen een deel van de gift via de belasting terugkrijgen. Kijk voor meer informatie op: Welke belastingvoordelen heeft een ANBI? (Belastingdienst)

Geef later

U kunt een legaat (vast bedrag) nalaten of SZN (gedeeltelijk) tot erfgenaam benoemen. Door onze ANBI-status bent u ervan verzekerd dat uw nalatenschap geheel ten goede komt aan ons doel: de situatie van dak- en thuisloze jongeren verbeteren en jongerendakloosheid voorkomen. Wij betalen namelijk geen successierecht over erfenissen (bij erfenissen aan verre familieleden kan de afdracht aan de Belastingdienst tot 68 procent oplopen).

Geef warmte

“Slaap onder een kartonnen doos en help een zwerfjongere eronder vandaan”. Koop ons dekbedovertrek of hoeslaken Le Clochard of Le Trottoir. Een deel van de opbrengst gaat naar SZN

Nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte van ons werk en de resultaten die wij boeken. U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

 

Ook met uw bedrijf periodiek doneren? Neem contact met ons op.