15.000 kilometer in 60 dagen

NON STOP hardlopen van Beijing naar Breda. Een unieke prestatie van 24 daklozen en hun eveneens dakloze coaches. De tocht gaat door 14 landen; China, Kyrgystan, Oezbekistan, Turkmenistan, Iran, Turkije, Bulgarije, Roemenië, Hongarije, Slowakije, Oostenrijk, Duitsland, België en Nederland. Het decor is adembenemende en loopt deels over de noordelijke zijderoute.

De HOMElessRUN is in samenwerking met de Stichting Streetwise Breda ontstaan. Deze Stichting wil mensen, op commerciële basis, weer een bestaan wil geven. Een nieuwe start begint bij jezelf; dus als je niets doet, zal er ook niets gebeuren.
De Stichting Streetwise Breda hoopt met de opbrengsten van alle activiteiten, niet alleen in Breda, maar in heel Nederland daadwerkelijk steun aan dak- en thuislozen te kunnen geven.

De deelnemers zullen zichzelf moeten overwinnen en vooral héél ver en héél lang hardlopen. Iedereen in Nederland en ver daarbuiten, kan de prestaties volgen via TV, radio, kranten en natuurlijk het internet platform, dat straks alle informatie samen voegt. Dé plek waar je HOMElessRUN dagelijks kunt volgen.

Het gaat niet alleen om lopen voor een nieuw leven, maar ook om te ontdekken hoe het lotgenoten in andere landen vergaat. Het komt neer op verrijking van inzichten en zal hopelijk de stimulans zijn om het eigen leven en ook dat van anderen definitief te veranderen.

Meer informatie?

Kijk op: http://www.homelessrun.com