Thema: Gereedschap voor vakmensen

Wat is er nodig om armoede structureel aanpakken, ook in publiek-private samenwerking? Welke nieuwe methodes en innovaties zijn er? Hoe staat het met de vroegsignalering en de instrumenten hiervoor? Hoe verhoudt zich dit tot de bezuinigingen? Voor deze vraagstukken worden tijdens de conferentie het juiste gereedschap aangereikt.

Wat kunt u op dit congres verwachten?
Er komen diverse boeiende sprekers. Jette Klijnsma (Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) geeft haar visie op het thema en Lei Delsen (hoofddocent Sociaal-Economisch Beleid, Radboud Universiteit) spreekt over toenemende zelfredzaamheid in samenhang met de overgang van de verzorgingsstaat naar een participatiemaatschappij. Later volgt een paneldiscussie met onder anderen Sjoerd Potters (lid Tweede Kamer VVD), Joke de Kock (voorzitter NVVK), Gerjoke Wilmink (directeur Nibud). In de middag zijn er sessies met gemeenten, particuliere initiatieven en anderen.

Locatie

Cursus- en Vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht

Routebeschijving

Klik hier voor de routebeschrijving

Kosten

Voor deelname aan het jaarcongres Armoede en Schulden bedragen de kosten € 375,-*. Voor leden van Stimulansz geldt een staffelkorting voor deelnemers van één organisatie: € 50,-* voor de tweede deelnemer, € 75,-* voor de derde deelnemer en € 100,-* voor de vierde deelnemer. *excl. BTW

Meer informatie?

http://www.jaarcongresarmoedeenschulden.nl/thema.html

Direct aanmelden?

http://www.jaarcongresarmoedeenschulden.nl/armoedeschulden2014/deelnemer?PHPSESSID=esbvruc0v7t9p7u5pfl4m79dc1&cs=fKOpW