Er werken veel partijen aan de verbetering van de situatie van dak- en thuisloze jongeren. Weten we van elkaar wat we doen en wat we aan elkaar hebben? Werken we voldoende samen?
Bekijk hier op video de uitspraken hierover van Burgemeester Jacques Wallage Groningen, Frans Tielrooij Voorzitter SZN en Jenny du Jeu (Lokale Versterking).

Samenwerking start met contact maken!
Op Zwerfnet.nl wordt een landelijke sociale kaart zichtbaar gemaakt van de professionals en andere betrokkenen rondom zwerfjongeren. Zo kunt u makkelijk andere contacten vinden, bijv binnen de hulpverlening, gemeenten, corporaties, scholen en sponsoren. Ook meedoen en laten zien wat u voor zwerfjongeren doet of wilt doen?
Online Lancering 22 januari 2009
Vanaf 22 januari kunt u zich aanmelden op dit vernieuwde platform! Volgende week zal er behalve video-statements, ook een handleidingsvideo te zien zijn over het gebruik van Zwerfnet.nl.


Ook de statements van PvdA Kamerlid Samira Bouchibti, Wethouder Kriens, Saskia Stuiveling (President Rekenkamer) e.a. zijn op Zwerfnet.nl te vinden.
Tip: De nieuwste video-statements (en de vorige) zijn ook het SZN/Zwerfnet You Tube kanaal eenvoudig door te sturen binnen uw eigen netwerk!
Klik hier voor alle promotionele video-statements van politici e.a. het belang van Zwerfnet
Lancering 22 januari 2009
Vanaf 22 januari kunt u zich aanmelden op dit vernieuwde platform! Volgende week zal er behalve video-statements, ook een handleidings-video te zien zijn over het gebruik van Zwerfnet.nl.
Meer weten? Kijk op www.zwerfjongeren.nl of op de huidige versie van www.zwerfnet.nl Contact: a.kogut@zwerfjongeren.nl / 0204940515