Bewustwording2020-04-21T17:33:36+02:00
Wat doen wij

Bewustwording

Wij kweken begrip voor de problematiek van kwetsbare jongeren door verhalen te vertellen, te opiniëren, te beïnvloeden en ludieke acties in gang te zetten.

Beleidsvoorstel ‘Laat jongeren niet zwerven’

SZN biedt ambtenaren, wethouders en gemeenteraadsleden met het kant-en-klare beleidsvoorstel ‘Laat jongeren niet zwerven’ 20 praktische voorstellen om jongerendakloosheid tegen te gaan.

Beleidsvoorstel

Thuis op bezoek

SZN presenteert een serie prikkelende verhalen over jongerendakloosheid. Designer Hannah van Luttervelt ontwierp een mobiel huis waarmee ze ervaringsdeskundigen, professionals en samenwerkingspartners van SZN bezoekt. Ieder bouwt z’n eigen thuis, ieder vertelt z’n eigen verhaal en levert zijn eigen bijdrage.

WaardeCafé

WaardeCafé opent nieuwe inzichten

Hoe het voelt om geen inkomen te hebben? Stap in de schoenen van een jongere zonder inkomen en praat mee in het WaardeCafé.

WaardeCafé

SZN maakt het gemeenten gemakkelijk met kant-en-klaar beleidsvoorstel ‘Laat jongeren niet zwerven’

Met 20 praktische voorstellen ondersteunt SZN ambtenaren, wethouders en gemeenteraadsleden die dakloosheid onder jongeren willen aanpakken en voorkomen.
Lees de 20 voorstellen

20 Praktische beleidsvoorstellen

Actieprogramma Dak- en Thuisloze Jongeren

Het landelijke Actieprogramma Dak- en Thuisloze Jongeren is een belangrijk resultaat van SZN’s inspanningen. SZN adviseert het ministerie en heeft het actieprogramma met tal van acties de afgelopen jaren aangezwengeld.

Actieprogramma

Publicaties, links & downloads

Overzicht van alle publicaties, links & downloads

Contact opnemen

Hella Masuger

/// h.masuger@zwerfjongeren.nl
/// 06-44490221

Nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte van ons werk en de resultaten die wij boeken. U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.