Febuari 2017 | Mijn deelname aan de studiestartdagen voor de februari instroom 2017 is een feit. Ik ben samen met 36 medestarters. Om 09:00 uur moest ik op school zijn. We werden ingedeeld in groepen van 12 studenten. Deze groep blijft mijn hele eerste jaar zo. Voor de vertrouwensband en zodat je het optimale uit jezelf en de groep kunt halen. Ik werd zo blij en trots van de woorden welkom op Stenden, jouw klas is SPHF1B.

Ik heb een klas! Ik hoor bij een klas en ik ben daadwerkelijk student!
Bijna huppelend ben ik door het programma van de studiestart dagen heen gerold. Ik had zin om te dansen, te springen en te schreeuwen! Eindelijk ben ik op het punt waarvan ik al die jaren alleen maar durfde te dromen!

Studeren was altijd iets wat ik heel graag wou, maar ook iets waarover een stemmetje in mijn hoofd mij steeds vertelde dat dit niet voor mij was bestemd.

Ik herinner mij een vraag van een verslaggeefster  van de Telegraaf. We hadden het over de mogelijkheid om te studeren en zij vroeg mij ‘’dus eigenlijk heb jij de hoop voor jezelf al opgegeven?’’ Mijn antwoord was een terneergeslagen ja.

Maar nog geen half jaar later is mijn hele wereld omgedraaid. Dankzij Onderwijs op maat.
Mijn belofte aan jullie is dat ik deze kans met beide handen en misschien zelf met mijn voeten vastpak en niet meer loslaat! SPH is mijn doel en mijn streven!

Met mijn rooster in mijn hand een glimlach op mijn gezicht denk ik aan maandag. Dan beginnen mijn lessen en voor het eerst in mijn leven duurt het weekeinde mij te lang! 2017 is van mij!!